Thursday, 25 June 2015

D'qistee Beauty Serlahkan Keayuanmu

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t dan salam penuh keceriaan buat pembaca semua. Hari ini mama ingin kongsikan tips untuk menggunakan secara jimat Produk Kecantikan Diqistee Beauty kesayangan mama ini. Semoga kulit wajah kesayangan anda dapat menikmati keberkesanannya disamping menjimatkan ringgit juga. Al maklumlah zaman GST di sana sini. Tapi jangan risau. Harga Diqistee set tetap dikekalkan sepertimana sejak mama gunakan pada tahun 2011 lagi.

Set normal Diqistee Beauty berharga RM120 dan mampu bertahan untuk 2 bulan adalah terdiri daripada:-
 1)sabun pencuci muka berasaskan madu
2) Krim siang 10 ml
3) Krim malam 10 ml


Belahkan sabun pencuci ini kepada 6 bahagian. Bahagian yg tidak digunakan disimpan kemas ke dalam kotak sabun, manakala 1/6 bahagian yang akan digunakan lagi disimpan di dalam bekas ( contoh macam picture mama attach ni).

Selepas mencuci muka anda bolehlah menggunakan krim penjagaan siang Dqistee Beauty. Krimnya adalah pekat dan bewarna kuning keemasan( tetapi tidak akan menyebabkan kulit kelihatan seperti ayam yang disalut kunyit). Gunakan jari kelingking sahaja dan bacalah "Bismillahirrahmanirrahim" ketika dioleskan ke wajah. InshaAllah kesan seawal 4 hari dapat anda nikmati dengan izin Allah jua.

Seterusnya untuk krim malam. Walaupun dilihat kecil tetapi krimnya amat pekat dan padat. Oleskan ke wajah kesayangan anda dengan menggunakan jari kelingking ya ( Jangan lupa bacalah Bismillahirrahmanirrahim). Biarkan semalaman.InshaAllah dengan izin Allah keberkesanannya dapat anda rasai sendiri seawal 4 hari.

Satu normal set Dqistee Beauty boleh bertahan selama 2 bulan. Jom kita kirakan bersama. RM120 dibahagikan kepada 2 bulan. Oleh itu kos sebulan adalah RM60. Bahagikan kepada 30 hari. Jadi lebih kurang RM2 sahaja sehari. Murah sangat. Adik-adik pun mampu menggunakannya.

Untuk tempahan/pertanyaan boleh mesej/WhatsApp/Telegram 0173498183.

Serlahkan Seri Lebaran dengan Diqistee Beauty.

Salam Ukhuwah daripada Mama.

No comments:

Post a Comment